Classic Sunday dinner

In September to November, we open on Sundays for a classic Sunday supper between 12:00 pm–3:00 pm.

We serve an appetizer buffet with many tasty morsels, salads, starter soup, homemade bread, and coffee and dessert.

You choose between two different main courses or a planked dish.

Sunday supper, with a choice between two main courses, either a fish or a meat dish, costs SEK 345.

You can also upgrade to the planked dish of your choice for SEK 495.
Both options include the appetizer buffet, starter soup with homemade bread, and coffee and dessert

Söndag 13 oktober

Pocherad hälleflundra med brynt smör, pepparrot & champinjoner

Fläskfilémedaljonger med cognacssky, rönnbärsgelé & rotfruktsgratäng

Dessert – Mörk chokladbrownie med lättvispad grädde

Söndag 20 oktober

Rieslingbakad laxfilé med ångad sparris & romsås

Wallenbergare på kalv från Gunnarsbo med klassiska tillbehör

Dessert – Crème Brûlée

Söndag 27 oktober

Fiskgratäng på lax & torsk med hummersås & räkor

Helstekt kotlettrad från Grevbäck med gräddiga kantareller & rösti

Dessert – Chokladmoussetårta med bärmylta

Söndag 3 november

Panerad rödspätta med skagenröra

Porterstek från Gunnarsbo med gräddsås, gelé & mormorsgurka

Dessert – Crème Brûlée

Söndag 10 november

Torskrygg med hackat ägg, räkor & persilja

Fläskfilé från Grevbäck med gräddiga kantareller & rönnbärsgelé

Dessert – Chokladmoussetårta med lättvispad grädde