SMWS-provning

Vi på Wärdshuset är en av Scotch Malt Whisky Societys ambassadörskrogar!

I september firar SMWS någonting de kallar The Gathering. Det handlar om att träffas och dela upplevelser tillsammans och normalt sett har vi en massa aktiviteter på plats i Edinburgh, men i år tas tanken med The Gathering till Sverige. 

Det sker via provningar på ambassadörskrogar runt om i Sverige. De har letat fram 5 nya och intressanta whiskys till denna provning. 4 av dem speciellt framtagna för The Gathering. De 4 släpps till försäljning 4 september så du blir en av de allra första att prova dem om du kommer på denna provning.

Provningen som sker 4 september startar klockan 18.30 och du förbokar din plats hos oss på Wärdshuset, via bokning@wardshusetbredaryd.se eller telefon på 0370-80320. Givetvis anpassar vi det hela till rådande rekommendationer från myndigheterna, så antalet platser är begränsat. 

Provningen kostar 450 SEK per person. Är du medlem i SMWS? Då betalar du endast 400 SEK per person.

Glöm inte att boka bord om du önskar äta hos oss!

Psst, vill du bo över i samband med provningen? Som SMWS-medlem har du alltid 15% rabatt på dina hotellbokningar hos oss. (Gäller endast via bokning direkt till oss och ej erbjudanden eller paket.)