Klassisk
söndagsmiddag

September till november öppnar vi upp våra söndagar för en klassisk söndagsmiddag mellan 12.00-15.00.
Vi serverar en förrättsbuffé med många godsaker, sallader, förrättssoppa, hembakat bröd, samt kaffe & dessert.
Ni väljer mellan två olika varmrätter alternativt vår plankstek.

Söndagsmiddagen där ni väljer mellan två varmrätter, antingen en fisk eller en kötträtt kostar 345 SEK.
Ni kan även uppgradera till valfri plankstek för 495 SEK.
I båda alternativen ingår förrättsbord, förrättssoppa med hembakat bröd samt kaffe & dessert.

Söndag 15 september

Rieslingbakad laxfilé med ångad sparris & romsås

Wallenbergare på kalv från Gunnarsbo på klassiskt vis

Dessert – Crème Brûlée

Söndag 22 september

Fiskgratäng på lax & torsk i hummersås, garneras med räkor

Fläskytterfilé från Grevbäck med gräddiga kantareller & rösti

Dessert – Mörk chokladbrownie

Söndag 29 september

Panerad rödspätta med skagenröra

Porterstek från Gunnarsbo med gräddsås, gelé & mormorsgurka

Dessert – Crème Brûlée

Söndag 6 oktober

Torskrygg med hackat ägg, räkor & persilja

Klassiska kåldolmar på färs från Ulås med skysås, rårörda lingon & potatispuré

Dessert – Chokladmoussetårta med bärmylta