Bryggeriet
- Wärdshusöl i världsklass

Wärdshuset är känt bland öl- och dryckesvänner långt utanför Sveriges gränser. Många dryckesentusiaster kommer till oss och förväntar sig smakupplevelser utöver det vanliga. Vi älskar  utmaningarna, att få gräva fram väl, lagrade skatter från våra förråd. Vi är själva ”öl- och whiskynördar” och älskar att grotta ner oss i smaker, malt och humlens mystik.

Vi brygger vårt eget öl i vårt wärdshusbryggeri, som du självfallet kan titta in i när du besöker oss. Vi var faktiskt en av de första småbryggarna i landet när intresset exploderade för ett antal år sedan.

Vi samarbetar med de galna bryggare och härliga entusiaster och sätter en ära i att erbjuda våra gäster husbryggt öl i världsklass. Men vi har självklart också en imponerande öl-lista med guldkornen från de bästa belgiska trappistklostren, tjeckiska pilsner du inte trodde fanns och små mästerverk från ölhantverkare vi älskar i både när och fjärran. Vi är ständigt på jakt efter nya smakupplevelser och genom våra ölkylar passerar över 1400 sorters bryggarkärlek varje år.

Malt, humle, jäst & vatten

Vårt bryggeri är hjärtat i vår verksamhet. Och det är bara på plats hos oss som du har möjlighet att smaka vårt goda öl. Det serveras nämligen enbart i vår egen restaurang.

Alla våra ölsorter är omsorgsfullt utprovade och döpta efter någon eller något som betytt mycket för oss här på Wärdshuset i Bredaryd.
Du kan även botanisera bland vårt stora sortiment av öl och whisky från andra tillverkare. Vi har alltid runt 300 sorters öl och 500 sorters whisky att välja bland. Och vi kompletterar kontinuerligt med nya spännande sorter.
Under ett år har vi runt 1400 olika sorter av dessa underverk.

Här nedan kan du följa vad som finns i våra kylar just nu! 

Vi gillar kakor

Vi och våra partners använder cookies för att förse dig med en bättre, säkrare och snabbare upplevelse samt att underlätta för vår verksamhet. Vissa cookies är nödvändiga för att använda och förbättra våra tjänster, samt att säkerställa att de fungerar som de ska. Läs mer om integritetspolicy ››