Det lilla hotellet
med den stora charmen

Välkommen till ett av Smålands charmigaste hotell; litet, ombonat och lantligt fast med extra malt.

Hos oss har du självfallet alla bekvämligheter du kan vänta dig av ett mysigt hotell, personliga rum, fritt wifi och sängar i drömklass. Men vi vill rå om dig mycket mer än så. Från välkomsthälsningen på rummet till de lyxiga spa-produkterna i duschen vill vi att du ska känna Krögarnas omsorg.

Varje rum har fått sina namn från öl- och whiskysorter vi älskar. När du bor hos oss vill vi att du att du ska känna smaken av Småland och världens bästa drycker i varje andetag.

Särskilt måna är vi om att få hälsa dig godmorgon med en ljuvlig frukostbuffé där vi tar allt det nära vi har omkring oss och gör det allra bästa vi kan, med genuin, smakfull småländsk värdshuskänsla.

Hotellpaket

Hos oss har ni det så gott, att man gärna vill stanna lite till.

Boka en helg och checka in på våra mysiga hotellrum. Incheckning går bra från 15.00. Önskar ni tidigare incheck? Kontakta oss innan ert besök.

På kvällen deltar ni i någon av våra spännande provningar med öl och whisky.
På morgonen vaknar ni utvilade och vi har dukat upp en rejäl frukostbuffé i lantlig stil, serverad på mormor Sonjas porslin.

Vi berättar gärna om aktiviteter ni kan hitta på i vårt närområde. Från Wärdshuset är det nära till flera golfbanor och natur – såsom Store mosse, shopping eller mer äventyrliga aktiviteter som High Chaparral, höghöjdsbana, gokart eller vildmarkssport.

Samtliga våra paketlösningar och erbjudande kan endast bokas direkt via oss på Wärdshuset i Bredaryd.

Ölpaket med hotellövernattning & lantlig frukost

5 öl, cirka 1.5 tim

Ni provar på egen hand 5 olika öl vid bordet tillsammans med vår plankstek på fläskfilé från Grevbäcks prästgård, alternativt lax eller naturplanka, i paketet ingår att ni på egen hand får kika på vårt bryggeri & vår ölsamling. En kväll i trevligt sällskap med dina vänner som vi kryddar upp med spännande öl i lättsam provningsform.

För dig som vill prova öl mer djupgående och få mer kunskap om öl, rekommenderar vi vår Stora Ölprovning med separat provningsledare.

1295 SEK/person med del i dubberum*

Stora helgpaketet

Stora ölprovningen eller Öl & Whiskyprovning cirka 3.5 tim

Provning med vår plankstek på fläskfilé från Grevbäcks prästgård alternativt lax eller naturplanka, kaffe och choklad samt valt provningspaket 1595 SEK per person med del i dubbelrum*. I stora ölprovningen provar ni 10 olika öl. I Öl & Whiskyprovningen provar ni 4 olika öl samt 4 olika whisky.

Ni kan även uppgradera ert Stora helgpaket med nattamat, som måste förbeställas senast innan klockan 18.00 besöksdagen.

Stora helgpaketet

1 595 SEK/person

Stora helgpaketet
inkl. nattamat

1 770 SEK/person

Weekendmys

Ankomst fredag, avresa söndag

För dig som vill ha en hel helg hos oss på wärdshuset.
2 övernattningar, 2 frukost samt 2 middagar.
På fredagen serveras en trerättersmeny med dryckespaket (öl, vin eller alkoholfritt).

På lördagen deltar ni i Stora ölprovningen eller Öl & Whiskyprovningen med vår plankstek på fläskfilé från Grevbäcks prästgård alternativt lax eller naturplanka med kaffe & choklad samt provningens dryckespaket.
2 950 SEK per person med del i dubbelrum*.

2 950 SEK/person

*För dig som vill bo i enkelrum tillkommer 300 SEK per natt.