Konferera
på Wärdshuset

Ni kan välja att konferera hos oss allt från några timmar till flera dagar. Självklart har vi alla tekniska hjälpmedel som kan behövas, grupprum, samtalsrum och stora lokaler för både grupp- och biosittning. Skicka en förfrågan till oss med era önskemål, så planerar vi gärna och skräddarsyr just ert besök.
Allt för att ni ska få ett så lyckat resultat som möjligt på er konferens.

I våra konferenspaket kan vi också erbjuda dryckesprovningar, smakupplevelser, studiebesök och mycket mera. Självklart står också hela vårt hotell och vår restaurang till er tjänst under vistelsen, som kan vara från några timmar till flera dagar.

För er som vill blanda arbete med aktiviteter utomhus har vi flera duktiga kollegor i närregionen som hjälper till med allt från fiske, skytte och golf till trädklättring. Vi samarbetar även med flertalet bussbolag som hjälper er med transporten till och från Wärdshuset.
Våra två konferenslokaler är utrustade med trådlöst internet, projektor samt apple-tv, blädderblock, white board, penna och block. I lokalerna finns även förfriskningar såsom kaffe, vatten samt godis & frukt.

Konferensrummet Bryggeriet har plats för 2-35 gäster.
Konferensrummet Mälteriet har plats för 10-140 gäster.
Vi har även ytterligare rum i anslutning för t.ex. grupparbeten.

Ni kan boka in oss som en del av er konferens där vi berättar om vår verksamhet och hur vi har byggt upp vårt hotell och restaurang och om våran ideologi. Vårt stora kontaktnät av framgångsrika företag i vårt närområde kan vara en möjlighet till ett spännande studiebesök.

Kontakta oss för prisförslag inför just er konferens. 

Vi gillar kakor

Vi och våra partners använder cookies för att förse dig med en bättre, säkrare och snabbare upplevelse samt att underlätta för vår verksamhet. Vissa cookies är nödvändiga för att använda och förbättra våra tjänster, samt att säkerställa att de fungerar som de ska. Läs mer om integritetspolicy ››