6 mar
Ölprovning med Brekeriet
Från kl: 18:00
Till kl: 20:00

Unik ölprovning med Brekeriet hos oss på Wärdshuset!

Onsdagen den 6:e mars klockan 18.00 bjuder vi in till en unik provning med det skånska hantverksbryggeriet Brekeriet. Hela bryggteamet är på plats och alla talar skånska.

Det utlovas provning av ej ännu släppta öl, tidigare släppta men ej längre saluförda öl, samt öl som ligger bröderna Ek väldigt varmt om hjärtat  Allt detta till berättelser och anekdoter från hela teamet, tilltugg till de olika ölen och en redit go skånsk stämning.

Brekeriet är ett hantverksbryggeri i Landskrona, startat 2012 av bröderna Fredrik, Christian och André Ek. Bröderna gör främst rustika, uppfriskande och syrliga öl som passar både till mat och som sällskapsdryck men även pilsner, IPA och andra välsmakande drycker. Brekeriets öl kan man hitta runtom i hela landet, både på Systembolaget och krog, men finns också att avnjuta i många andra länder i hela världen.

 

Provningen kostar: 695 SEK per person

Utforska våra kommande provningar

17 aug
SMWS-provning
Från kl: 17:30
Till kl: 19:00
21 sep
Stora ölprovningen
Från kl: 17:30
Till kl: 20:30
12 sep
Stora ölprovningen
Från kl: 18:00
Till kl: 21:00

Vi gillar kakor

Vi och våra partners använder cookies för att förse dig med en bättre, säkrare och snabbare upplevelse samt att underlätta för vår verksamhet. Vissa cookies är nödvändiga för att använda och förbättra våra tjänster, samt att säkerställa att de fungerar som de ska. Läs mer om integritetspolicy ››